• 瀏覽: 9,249
  • 回覆: 23
想換iphone 15機,點出會比較平,冇信用卡.

Smt今次出機都幾多優惠,除咗88折減機價,個配件都有仲包埋airpods pro

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 fukind 於 2023-9-26 01:35 發表

想換iphone 15機,點出會比較平,冇信用卡.
3 會抵$1,000, 如果你係現有客抵多人地$200,
有網絡安全service 送, 真係好抵

去華為專門店問下。

引用:
原帖由 古扁扁 於 2023-9-26 11:29 發表

Smt今次出機都幾多優惠,除咗88折減機價,個配件都有仲包埋airpods pro
數記今次對舊客都好好,買新機有優惠又好多野送
之前加多20蚊又可以多張fast pass,成功幫埋屋企人買新機

引用:
原帖由 古扁扁 於 2023-9-26 11:29 發表

Smt今次要簽3百幾蚊以上貴月費先有88折, 完全唔抵
上台最抵係3台, $228就出到機, TRADE IN 仲可以多成千蚊折扣, 仲幾多優惠

引用:
原帖由 recolte 於 2023-10-3 21:04 發表

上台最抵係3台, $228就出到機, TRADE IN 仲可以多成千蚊折扣, 仲幾多優惠
個個月慳左一舊水, 兩年月費都慳左$2400, 慳左月費仲抵

引用:
原帖由 recolte 於 2023-10-3 21:04 發表

我以為數碼通88折都ok啦,原來有d系列先平得幾百蚊.....
睇埋月費,要求係過300蚊/月....
咁點計都係3台抵玩好多wor
https://www.smartone.com/service-site/iPhone15/jsp/get-handset-offer.jsp?lang=tc

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-10-3 23:31 發表

我以為數碼通88折都ok啦,原來有d系列先平得幾百蚊.....
睇埋月費,要求係過300蚊/月....
咁點計都係3台抵玩好多wor
https://www.smartone.com/service-site/iPhone15/jsp/get-handset-offer.jsp?lang=tc
係...3台月費要求係228,個個月慳番成百蚊,
點計都係係3台出iphone抵玩d

引用:
原帖由 Terre2501 於 2023-10-4 08:56 發表

係...3台月費要求係228,個個月慳番成百蚊,
點計都係係3台出iphone抵玩d
咁樣計,不如原價出去買部淨機,3同好多台都有啲100蚊鬆啲嘅月費30g任用,相差百零蚊個月,綁24個月即係慳返二千幾?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2023-9-26 14:02 發表

去華為專門店問下。

買火龍果

引用:
原帖由 louiskkchan 於 2023-10-4 10:36 發表

咁樣計,不如原價出去買部淨機,3同好多台都有啲100蚊鬆啲嘅月費30g任用,相差百零蚊個月,綁24個月即係慳返二千幾?
用家自己計下點抵,228有80GB有埋三地數據,
個人認為就算唔出機,個plan都唔貴

引用:
原帖由 Terre2501 於 2023-10-4 13:48 發表

用家自己計下點抵,228有80GB有埋三地數據,
個人認為就算唔出機,個plan都唔貴
數碼通殺訂都做得出,
今年唔敢收客訂啦,
不過大家對smartone呢個台已經冇晒信心

主題標籤 #iphone
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]