• 瀏覽: 4,411
  • 回覆: 16
本主題由 TONYWING1977 於 2023-10-24 21:00 使用 提升卡
還含著笑裝開心  今宵的你可憐還可憫
中移動4G 呢個位都唔係好咋,我好公平穩定慢都會放上來(4G),

真心落馬洲巴士站4G都差埋

引用:
原帖由 tropicalforest 於 2023-9-29 22:26 發表

屎馬桶宇宙最強    

影片
反而我想知道SMT 5G會係咩情況。

引用:
原帖由 TONYWING1977 於 2023-9-30 15:53 發表

真心落馬洲巴士站4G都差埋

你是指新田皇巴站還是落馬洲管制站果邊皇巴站?

引用:
原帖由 Cool.com 於 2023-9-30 21:32 發表

你是指新田皇巴站還是落馬洲管制站果邊皇巴站?
落馬洲巴士站(落馬洲口岸)

引用:
原帖由 Cool.com 於 2023-9-30 21:22 發表

5G當然好好多,但中移動4G同5G信號基本上一致,係速度唔同,除非本身無真5G得虛假5G先會有較慢速度。

但數碼通4G同5G點樣就唔知,數碼通儲值卡只是買了48元

數碼通4G同5G分別好似唔大……

引用:
原帖由 socialdog 於 2023-10-1 00:36 發表

數碼通4G同5G分別好似唔大……
信號差5G好得去邊,等如中移動有位置4G 差,5G都唔會強得去邊

引用:
原帖由 Cool.com 於 2023-9-30 21:22 發表

上次係落馬洲返深圳食野,用數碼通5G又收得幾好喎
而且返到深圳都係用佢5G漫遊同樣都係收得好穩定呀

兩間 C 記 5G 已很不錯 、 5.5G 後一定會更上一層樓,只
是屎馬桶特別差

引用:
原帖由 以前係一個MK仔 於 2023-10-6 14:18 發表

上次係落馬洲返深圳食野,用數碼通5G又收得幾好喎
而且返到深圳都係用佢5G漫遊同樣都係收得好穩定呀
你作得就作啦,返深圳食野,數碼通5G都收唔到,點樣又收得幾好???

引用:
原帖由 troplcaIforest 於 2023-10-26 08:00 發表

兩間 C 記 5G 已很不錯 、 5.5G 後一定會更上一層樓,只
是屎馬桶特別差
冇錯,屎馬桶係特別差。。。

引用:
原帖由 山邊有裙1234 於 2023-10-28 11:51 發表

你作得就作啦,返深圳食野,數碼通5G都收唔到,點樣又收得幾好???
數碼通個漫遊係行5G架喎,只要有5G覆蓋地區係用到5G呀
所以上深圳收得5G係冇問題喎,網速都收得幾好呀

引用:
原帖由 以前係一個MK仔 於 2023-11-2 22:19 發表

數碼通個漫遊係行5G架喎,只要有5G覆蓋地區係用到5G呀
所以上深圳收得5G係冇問題喎,網速都收得幾好呀
真係收得唔錯又方便,所以我趁數碼通依家做緊優11優惠
現有客買指定漫遊數據多日通額外送多4日
都即入手買定留來聖誕節同新年去旅行用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]