• 瀏覽: 185,540
  • 回覆: 98
其實買純粹鐘意 想買就買 唔會話去又做哂分析員咁

因為都只係WhatsApp 同睇片
如果唔啱咪再買過一部囉-_-

速度上屌,我會屌左啲電訊商先

提示: 違規內容已被屏蔽
今代iPhone 15真係問題多多
用開iPhone本來隔代換機
都係等下一代睇吓咩環境先算 

我都係為咗部機輕咗同可以用USB C先至upgrade..其實都係補多五千幾蚊(14 pro max 用6100賣咗....
用咗一個禮拜多啲除咗覺得自己部機輕咗根本同14 Pro Max冇分別....

引用:
原帖由 mwebex 於 2023-10-5 15:04 發表

真呀,見apple買15 pro max要11月尾先送貨 
都即時轉去數記買,有88折仲包埋爆芒換新
唔使另外再買apple care,仲抵玩D
88折左, 買部IPHONE都係平得幾百蚊,但數記月費要3百幾超貴
3台月費只係$228, 2年月費都慳返2千4, 仲未計3台其他優惠

引用:
原帖由 月之民 於 2023-10-3 23:18 發表

我公司有同事真係代代iphone都換
睇住佢由iphone 11 pro max一直換到iphone 15 pro max
唔知為乜
果粉 日常

我都上週七折放左了!

引用:
原帖由 FUK 於 2023-10-4 08:36 發表

據説有過熱問題,可能更新後降你速,咁速度仲衰過14呀!

咁買你來把撚咩?!
根本上系果粒號稱全世界最先進的3納米A17cpu吾掂

引用:
原帖由 manlili 於 2023-10-8 11:00 發表

88折左, 買部IPHONE都係平得幾百蚊,但數記月費要3百幾超貴
3台月費只係$228, 2年月費都慳返2千4, 仲未計3台其他優惠
想格價, 一定要睇埋月費先知邊間抵

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2023-10-4 09:54 發表

淨係用USB-C已經係一大進步,值得買
幫尿袋叉電更加系大大進步,全球獨家專利技術

引用:
原帖由 23022302 於 2023-10-4 16:22 發表

用緊 好快
好快發熱

引用:
原帖由 yuen88 於 2023-10-3 21:50 發表

係13pro max升上15pro max,日常用分別都不大,係上手明顯輕咗
我都咁覺得,希望16有新意思.........

引用:
原帖由 @@@139 於 2023-10-3 19:41 發表

剛剛睇完呢條短片,測試比較iphone 14 pro max and iphone 15 pro max, 如果唔打機的話,iphone 14 pro max and iphone 15 pro max 在日常之用之上,兩者的速度幾乎一樣,用緊 iphone 14 pro max 的用家,完全冇必要花錢去買新機

https://youtu.be/biQUXPAG_1Y?si=VSbn2OlO3uV_HWVH
根本手機玩遊戲呢個定位 就係錯啦
Iphone 散熱咁鬼屎

引用:
原帖由 月之民 於 2023-10-3 23:18 發表

我公司有同事真係代代iphone都換
睇住佢由iphone 11 pro max一直換到iphone 15 pro max
唔知為乜
為APPLE營收出一分力

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]