• 瀏覽: 185,537
  • 回覆: 98
重點有人買先幫到手

D女買黎曬之嘛,好唔好用唔重要

引用:
原帖由 juniorcow 於 2023-10-4 10:33 發表

華為手機通過更新軟件來釋放性能,iPhone通過更新軟件來將性能降級
你咁講就唔岩啦, iphone 軟件降低性能都係新功能, 全球首創, 記得上一次有呢個世界紀錄既都係 iphone, 軟件降低電池續航力

引用:
原帖由 9N餅主又亂咁封 於 2023-10-9 11:18 發表

應該有嘅,華為/Android有咁多舊嘢可以抄!
華為上代有衛星SMS,啱啱iphone就有喇!
華為今代有衛星電話,下代iphone應該就有㗎喇!
等睇果粉笑話:
華為有衛星電話:有鬼用咩,
iphone抄華為有衛星電話後:正呀,好實用!
下一代艾瘋都唔會有

因為艾瘋都冇自己5G通訊基帶,可能要2026年

原來3NM係癈嘅

仲未買到

引用:
原帖由 月之民 於 2023-10-3 23:18 發表

我公司有同事真係代代iphone都換
睇住佢由iphone 11 pro max一直換到iphone 15 pro max
唔知為乜
趁好價放左上一部, 舊換新

iPhone 15 爆 Wi-Fi 連接問題!即睇臨時解決方法!

問題一浪接一浪……

https://ezone.ulifestyle.com.hk/ ... aDI4cAgvsZQZH8ER_pU

引用:
原帖由 @@@139 於 2023-10-3 19:41 發表

剛剛睇完呢條短片,測試比較iphone 14 pro max and iphone 15 pro max, 如果唔打機的話,iphone 14 pro max and iphone 15 pro max 在日常之用之上,兩者的速度幾乎一樣,用緊 iphone 14 pro max 的用家,完全冇必要花錢去買新機

https://youtu.be/biQUXPAG_1Y?si=VSbn2OlO3uV_HWVH
冬天就到, 暖手神器15 系列款款都咁窩身

引用:
原帖由 kxkx 於 2023-10-10 12:01 發表

趁好價放左上一部, 舊換新
每一代iphone都咁吸引嗎?
我又唔覺

引用:
原帖由 摯誠行走的韭菜 於 2023-10-8 13:55 發表

我都咁覺得,希望16有新意思.........
冇咗喬布斯嘅Apple =冇費格遜嘅曼聯
生意人做CEO '點會有新意!
而家Apple係前人種瓜'食緊前人福'睇吓食得幾耐!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]