• 瀏覽: 185,530
  • 回覆: 98
引用:
原帖由 manlili 於 2023-10-8 11:00 發表

88折左, 買部IPHONE都係平得幾百蚊,但數記月費要3百幾超貴
3台月費只係$228, 2年月費都慳返2千4, 仲未計3台其他優惠
一般5G PLAN 2百幾蚊既數據都已經夠用, 駛乜比到3百幾蚊月費咁貴

有少少失望

引用:
原帖由 manlili 於 2023-10-8 11:00 發表

88折左, 買部IPHONE都係平得幾百蚊,但數記月費要3百幾超貴
3台月費只係$228, 2年月費都慳返2千4, 仲未計3台其他優惠
我本身都係數記客升級個plan一個月都係加30蚊就有88折
以Pro Max 512GB價計88折後平左$1128仲要未計其他優惠同雙mon保,圍返係抵玩喎

引用:

3台幾平都唔建議用,之前貪平轉3出iphone,而家搭鐵日日都load空氣上唔到網,室內外又差,搞唔掂

引用:
原帖由 斐迪南 於 2023-10-18 11:50 發表

3台幾平都唔建議用,之前貪平轉3出iphone,而家搭鐵日日都load空氣上唔到網,室內外又差,搞唔掂
用緊3台, 上網好順, 搭地鐵上到網, 室內室外都用到
人地用到貴一貴SMARTONE, 結果上網慢, 搭地鐵人多又LOAD 空氣, 室內外都好多死位收唔到

引用:
原帖由 mwebex 於 2023-10-18 10:46 發表

我本身都係數記客升級個plan一個月都係加30蚊就有88折
以Pro Max 512GB價計88折後平左$1128仲要未計其他優惠同雙mon保,圍返係抵玩喎
3百幾蚊月費, 2年比多2千幾蚊出黎, 平得個一千, 圍返好貴喎

引用:
原帖由 @@@139 於 2023-10-3 19:41 發表

剛剛睇完呢條短片,測試比較iphone 14 pro max and iphone 15 pro max, 如果唔打機的話,iphone 14 pro max and iphone 15 pro max 在日常之用之上,兩者的速度幾乎一樣,用緊 iphone 14 pro max 的用家,完全冇必要花錢去買新機

https://youtu.be/biQUXPAG_1Y?si=VSbn2OlO3uV_HWVH
其實粒U係咪3nm架。從電子角度上3nm要快好多同溫度低好多。點解iphone15做出嚟係相反.....

引用:
原帖由 月之民 於 2023-10-3 23:18 發表

我公司有同事真係代代iphone都換
睇住佢由iphone 11 pro max一直換到iphone 15 pro max
唔知為乜
型。。追上潮流。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]