• 瀏覽: 12,734
  • 回覆: 23
本人正使用13,唔係成日影相,但打機多,大家係比較建議15定pro?

我揀 15 pro , 因為 Mon 有120Hz, 內存多 2gb 

15 Pro 電量多過15

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2023-10-9 10:30 發表

15 Pro 電量多過15
我係smt優惠價88折出左部15 pro,用左個幾星期發現舊電真係幾襟用,基本上朝早叉爆係可以用足一日

pro max la, pro 啲電唔夠,唔想咁貴就15 plus

引用:
原帖由 Kayon1 於 2023-10-9 16:11 發表

我係smt優惠價88折出左部15 pro,用左個幾星期發現舊電真係幾襟用,基本上朝早叉爆係可以用足一日
我用 pro 都覺得電量幾 ok 呀

引用:
原帖由 Kayon1 於 9-10-2023 16:11 發表

88折出機係咪要上台?

引用:
原帖由 hfcghjnbv 於 2023-10-9 01:06 發表

本人正使用13,唔係成日影相,但打機多,大家係比較建議15定pro?
一定買最勁個隻,1T

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2023-10-9 20:03 發表

88折出機係咪要上台?
係呀, 要上台, 仲要3百幾蚊月費先有88折
數字台就平D, $228月費, TRADE IN 舊機又有得補貼一千

引用:
原帖由 manlili 於 9-10-2023 20:40 發表

數字台就平D, $228月費, TRADE IN 舊機又有得補貼一千
好,謝謝你的回覆

引用:
原帖由 manlili 於 2023-10-9 20:40 發表

3百幾蚊月費都幾貴
其實月費每個月差成百蚊, 平既2年約可以慳到2千幾蚊

我響豐澤買淨機用dbs減$300,之後再 trade in 埋部舊機就比返現金💰 

引用:
原帖由 manlili 於 2023-10-9 20:40 發表

數字台即係3台,228月費應該係咁多台要求最低個間,
如果用埋匯豐卡再多33% data

引用:
原帖由 Terre2501 於 2023-10-10 18:55 發表

數字台即係3台,228月費應該係咁多台要求最低個間,
如果用埋匯豐卡再多33% data
3台個228蚊plan唔好以為冇料到,
呢個價都有80GB比客用同埋有埋內地data,
特選客戶trade in另外再平200

引用:
原帖由 tomchan80030 於 2023-10-9 20:03 發表

88折出機係咪要上台?
我本身係舊客升級個plan一個月都係加多20幾蚊就得,所以都幾抵

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]