• 瀏覽: 14,150
  • 回覆: 20
+4
應該大貨到,好過等中移動(一粒聲氣都無)
256 暫時仲係缺貨

附件

IMG_5383.png(436.21 KB)

日日都係咁樣,按入去俾錢又唔得

引用:
原帖由 abc555i999 於 2023-10-18 21:21 發表

日日都係咁樣,按入去俾錢又唔得
我同事琴日試左都係同樣問題,最後琴晚收工佢經smt門市出機反而有現貨比到佢而且有88折

引用:
原帖由 綠色的結他 於 2023-10-19 16:45 發表

我同事琴日試左都係同樣問題,最後琴晚收工佢經smt門市出機反而有現貨比到佢而且有88折
請問去邊間門市搵到你

引用:
原帖由 綠色的結他 於 2023-10-19 16:45 發表

要求用佢個台先可以88折啊?

CSL Shop 最新價

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-10-18 10:35 發表

應該大貨到,好過等中移動(一粒聲氣都無)
256 暫時仲係缺貨
你去3台門市問下,你拎是但一部舊機都可以trade in 1000蚊

引用:
原帖由 iou008 於 2023-10-22 23:10 發表

有做過功課都唔會係數碼通出iphone啦,機價平又唔係多過人,
月費過300蚊
人地3台月費先要求228/月

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-10-23 19:22 發表

有做過功課都唔會係數碼通出iphone啦,機價平又唔係多過人,
月費過300蚊
所以都係問吓啫,最後我都係喺中移動出咗平1200

仲買iPhone?
係都買華為mate 60啦

引用:
原帖由 好動博學的兔子 於 2023-10-19 17:04 發表

請問去邊間門市搵到你
問左同事佢話Apm個間出機的,你可以搵返佢地嘅cs

引用:
原帖由 iou008 於 2023-10-22 23:10 發表

佢本身都係smt嘅客,升級個plan一個月加多30蚊就有88折

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-10-23 19:22 發表

月費過300蚊
冇錯,假設大家機價平既價錢都係1000蚊咁上下,
之後就係比月費,個個月月費3台月費都平100蚊,2年就係慳2000幾

點解唔豐澤剩機買大把貨,又唔洗上台

引用:
原帖由 綠色的結他 於 2023-10-24 12:38 發表

佢本身都係smt嘅客,升級個plan一個月加多30蚊就有88折
個個月都比多30蚊,2年咪比多720蚊?即係個88折等於冇折.....
3台月費先228/月有80GB,你比較下好wor,3台抵咁多!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]