• 瀏覽: 15,934
  • 回覆: 35
出佢定出iphone 15好呢

最近 3 出咗優惠,抵咗 千七左右,仲有藍牙耳機送

引用:
原帖由 WinterBB 於 2023-10-30 13:46 發表

減左千7蚊即係幾錢?

引用:
原帖由 pandomanbsa 於 2023-10-30 05:09 發表

OPPO..用得太耐IPHONE

引用:
原帖由 WinterBB 於 2023-10-30 13:46 發表

下,我睇3台個plan如果係現有客戶續約再平多200,
即係平成2000蚊

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-11-1 00:25 發表

即係平成2000蚊
見係3台出都多野送,有2年保養+耳機+貼機膜
https://web.three.com.hk/handsets/oppo/findn3flip/5g-index1.html?fbclid=IwAR0hzuY6Sn2D54HxEZVtM7ImD7adDK17ZJ-Nhy3hCULNU1Uuckokt7UkdKA

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-11-1 00:25 發表

即係平成2000蚊
大約$5,649 - $5,849 左右,上3 網睇本身係$七千幾左右

引用:
原帖由 pandomanbsa 於 2023-10-30 05:09 發表

iphone15好D,我smt出仲有88折連airpods都有
已入手,開心使用中

引用:
原帖由 Arthur0 於 2023-11-2 22:42 發表

iphone15好D,我smt出仲有88折連airpods都有
已入手,開心使用中
SMT 月費咁貴, 好似要3百幾蚊, 唔值羅, 仲要88折買IPHONE都係平幾百, 上網又唔係好

摺機係幾正既

引用:
原帖由 Arthur0 於 2023-11-2 22:42 發表

已入手,開心使用中
出iphone唔會去數碼通出啦,88折分分鐘先平個幾百一千又要比貴月費,
3台trade in已經平1000蚊(最少),月費要求先200出頭

引用:
原帖由 lamchiyah 於 2023-11-3 09:29 發表

摺機係幾正既
有以前千禧年代舊摺機嘅感覺,再加上新時代既元素,仲要影相好,唔錯唔錯👍

引用:
原帖由 WinterBB 於 2023-11-7 10:11 發表

有以前千禧年代舊摺機嘅感覺,再加上新時代既元素,仲要影相好,唔錯唔錯👍
夠細, 拎出街用都方便

引用:
原帖由 fcchan12 於 2023-10-29 21:24 發表

OPPO Find N3 Flip 推出出機優惠
https://www.facebook.com/100064559719683/posts/pfbid02u8wigQ4nykSn8exwWtHK6pSgd782q1VPkUxtSu65D4UQTcbjvN4WuuFNYHav3horl/?mibextid=cr9u03
大力支持OPPO Find N3行機

主題標籤 #oppo
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]