• 瀏覽: 17,028
  • 回覆: 20
  • 追帖: 2
+5
英版咋,呃下大家入黎趁下熱鬧咁囉
仲要唔係push,次次update自己手動仲快

港版希望月中有啦,日日手動更新仲未見影

上網睇見有啲人話電好咗,有啲話差咗,兩邊都有相,唔通真係睇好唔好運

引用:
原帖由 terence_1220 於 2023-11-5 23:10 發表

上網睇見有啲人話電好咗,有啲話差咗,兩邊都有相,唔通真係睇好唔好運
有冇睇到係咩地區?你知啦,寫程式呢啲嘢,有時真係好睇手勢可能條友tune緊嗰陣發緊夢,真係好難講

引用:
原帖由 智蛛俠前田龍世 於 2023-11-5 22:18 發表

港版希望月中有啦,日日手動更新仲未見影
真係咁急住做白老鼠?
而家個version,部機用得暢順,我都唔up唔攪佢住

冇留意係乜地區,喺reddit到睇,有人三份一電有四個半鐘SOT,有人超過100%電得5個幾鐘SOT

引用:
原帖由 terence_1220 於 2023-11-5 23:54 發表

冇留意係乜地區,喺reddit到睇,有人三份一電有四個半鐘SOT,有人超過100%電得5個幾鐘SOT
而家我S918B,ONE UI 5.1,用緊雙sim就咁囉

引用:
原帖由 a_bit 於 2023-11-6 00:06 發表

而家我S918B,ONE UI 5.1,用緊雙sim就咁囉

我覺得睇餘下時間冇乜參考價值,你部機齋擺嘅話擺兩三日都得。雖然SOT都係睇個人習慣,但係總比睇餘下時間實際

引用:
原帖由 terence_1220 於 2023-11-6 00:50 發表

我覺得睇餘下時間冇乜參考價值,你部機齋擺嘅話擺兩三日都得。雖然SOT都係睇個人習慣,但係總比睇餘下時間實際
係喎,會錯你意添SOT喺邊到睇到呀?

引用:
原帖由 terence_1220 於 2023-11-5 23:54 發表

我去Reddit睇左個post,話啲電好左嘅似係少數,多數都話差左

引用:
原帖由 a_bit 於 2023-11-7 03:33 發表

我去Reddit睇左個post,話啲電好左嘅似係少數,多數都話差左
整差啲電,為推S24舖路?😱🙀

引用:
原帖由 林燊 於 2023-11-7 04:23 發表

整差啲電,為推S24舖路?😱🙀
呢招以前iPhone換代之前,都有用過

引用:
原帖由 a_bit 於 2023-11-7 03:33 發表

佢唔止得一個post。我係google打S23 ultra one ui 6 battery, 佢有search到啲reddit post出嚟,有分唔同tag(s23 series, s22 series etc.), 睇完個post我再用佢個searcg engine又多幾個post講電,有人話要過幾日等部機讀到你個使用模式,啲電就會好

引用:
原帖由 a_bit 於 2023-11-7 04:43 發表

呢招以前iPhone換代之前,都有用過
三叔真係專學埋蘋果啲衰野
人地好既佢唔學

引用:
原帖由 月之民 於 2023-11-7 09:54 發表

三叔真係專學埋蘋果啲衰野
人地好既佢唔學
未必係真嘅,今次ONE UI 6.0電量issue,究竟係少數人嘅問題,定tune得唔好,定真係三星打茅波,睇定啲先,唔好咁快先入為主,始終港版都仲未有update

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]