• 瀏覽: 23,647
  • 回覆: 23
值唔值得而家買呢

引用:
原帖由 雨中進擊的妹妹 於 2023-11-3 12:46 發表

值唔值得而家買呢
我折實$86xx 入了15pm 256 原

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2023-11-3 22:42 發表

淨機OK, 連上台plan可能無著數

引用:
原帖由 雨中進擊的妹妹 於 2023-11-4 00:29 發表

淨機
我公司5G sim foc 的

引用:
原帖由 雨中進擊的妹妹 於 2023-11-3 12:46 發表

值唔值得而家買呢
抵用啊

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2023-11-3 22:42 發表

相差幾多$1000到?咁不如自己要晒佢啦。

引用:
原帖由 雨中進擊的妹妹 於 2023-11-4 00:29 發表

睇plan啦,我係數碼通升級個plan一個月多30蚊左右
就可以88折出15 pro max,圍返都仲係好抵入手

引用:
原帖由 金色奇異果 於 2023-11-7 19:07 發表

真係要睇PLAN啦, 數碼通月費要3百幾蚊, 貴過平時5G PLAN一大截, 圍返完全無著數

引用:
原帖由 recolte 於 2023-11-12 23:38 發表

真係要睇PLAN啦, 數碼通月費要3百幾蚊, 貴過平時5G PLAN一大截, 圍返完全無著數
Iphone plan好多時係3-4百貴月費, 之後話比優惠你, 但其實月費貴左條數又係度

引用:
原帖由 hockeydog 於 2023-11-13 09:19 發表

Iphone plan好多時係3-4百貴月費, 之後話比優惠你, 但其實月費貴左條數又係度
又唔係間間月費都咁貴, 3台IPHONE PLAN都只係$228, TRADE IN 仲有多成千蚊回贈, 仲未計其他優惠, 信用卡優惠等等

引用:
原帖由 manlili 於 2023-11-13 23:48 發表

又唔係間間月費都咁貴, 3台IPHONE PLAN都只係$228, TRADE IN 仲有多成千蚊回贈, 仲未計其他優惠, 信用卡優惠等等
平月費係好, 個個月月費慳$100, 兩年都慳左$2400

引用:

點折實法

引用:
原帖由 recolte 於 2023-11-12 23:38 發表

正確,數記Plan揾x7

引用:
原帖由 金色奇異果 於 2023-11-7 19:07 發表

同你一樣,我自己用開smt一個月加多30蚊就可以88折出iphone15 pro連airpods,計番都係抵玩

引用:
原帖由 天才寶寶 於 2023-11-18 12:23 發表

同你一樣,我自己用開smt一個月加多30蚊就可以88折出iphone15 pro連airpods,計番都係抵玩
月費貴到嘔 仲要比多$30😂😂機價耳機一早都計埋落月費度!抵呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]