• 瀏覽: 16,860
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
+10
如題  人在華強北  請問各位大佬有乜高見

引用:
原帖由 littlefat916 於 2023-11-6 17:46 發表

如題  人在華強北  請問各位大佬有乜高見
比多小小得唔得?Oppo Findx6 Pro

引用:
原帖由 reddogdog 於 2023-11-6 20:25 發表

啱啱都去睇咗
最低消費5999
一蚊都冇得平

諗住退而求其次買部一加11
4400人仔
點知個sales話過幾日出新款
叫我唔好買住

引用:
原帖由 reddogdog 於 2023-11-6 20:25 發表

師兄  你覺得呢部  同小米14 Pro如何選擇

引用:
原帖由 littlefat916 於 2023-11-6 21:11 發表

這機近期好 hit。可變物理光圈。不過5000可能買唔到。香港要7000。

引用:
原帖由 siesiuy 於 2023-11-7 11:43 發表

這機近期好 hit。可變物理光圈。不過5000可能買唔到。香港要7000。
Xiaomi 14 Pro 12GB+256GB cost RMB4,999

報價單為華強北遠望數碼城現場實拍

Oppo Findx6 Pro
12+256  4870
16+512 5850

一加12 未開發布會,不過應該今個月

vivo X100 下星期

小米 正常只用來比較,
小米用戶劣評手機被索償百萬人幣

附件

190217baw0mwg8pq0qqwmg.jpg(440.55 KB)

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2023-11-7 16:57 發表

報價單為華強北遠望數碼城現場實拍

Oppo Findx6 Pro
12+256  4870
16+512 5850

一加12 未開發布會,不過應該今個月

vivo X100 下星期

小米 正常只用來比較,
小米用戶劣評手機被索償百萬人幣
琴晚  喺遠望數碼城行咗三 四樓週圍行 睇見絕大部分舖頭都係賣蘋果同埋華為嘢   問佢有冇小米幾間都話冇, 可惜當時個心未諗住買 Opo,  不過呢部X6 pro 越睇越鍾意, 上網搵資料絕大部分都係讚嘅, 睇嚟過兩日都要再上多次行下先

請問有冇師兄喺淘寶天貓買過手機, 我見佢可以畀多三百幾蚊有三年保用, 但係又有一個叫做延長保養, 幾十蚊搞掂, 唔知兩個有乜分別

引用:
原帖由 littlefat916 於 2023-11-6 21:10 發表

諗住退而求其次買部一加11
4400人仔
點知個sales話過幾日出新款
叫我唔好買住
建議買 OnePlus ACE 系列更划算。

引用:
原帖由 littlefat916 於 2023-11-6 21:11 發表

肯定係物理可變光圈啦!單反呀大佬!不過你買到先算

引用:
原帖由 littlefat916 於 2023-11-7 20:14 發表

請問有冇師兄喺淘寶天貓買過手機, 我見佢可以畀多三百幾蚊有三年保用, 但係又有一個叫做延長保養, 幾十蚊搞掂, 唔知兩個有乜分別
宜家天貓學京東手機都做3年保養?

我通常都係京東買手機,就係貪佢3年保養,同埋個保養超級平!

部機9千,加199就1年變3年,真係平到你懷疑人生

引用:
原帖由 littlefat916 於 2023-11-7 20:12 發表

琴晚  喺遠望數碼城行咗三 四樓週圍行 睇見絕大部分舖頭都係賣蘋果同埋華為嘢   問佢有冇小米幾間都話冇, 可惜當時個心未諗住買 Opo,  不過呢部X6 pro 越睇越鍾意, 上網搵資料絕大部分都係讚嘅, 睇嚟過兩日都要再上多次行下先
最初出時比人彈,3個鏡頭都超強但質素一般,
之後update幾次執好番映相,
我都係之後先買

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]