• 瀏覽: 6,686
  • 回覆: 16
  一個人做幾樣工作,如果有呢啲手機我立即買

點解要咁做呢? 你用咩APPS

想搵2sim+1sd咭都難🤦‍♂️

紅米12C已是

你要去非洲 ? 傳音也沒了

親子王國
2020年9月21日 — 推介一下。 3卡3待就冇,但記得之前睇過 ... 而傳音針對這一點,推出了雙卡雙待,三卡三待,四卡四待手機。一舉獲得了非洲人民的喜愛

看圖

附件

1000019576.jpg(157 KB)

引用:
原帖由 twentyoneac 於 2023-11-8 12:06 發表

小米以前有機有3 sim槽
請問師兄小米那款型號出過3sim槽?我只知道以前3sim槽手機,9成係2 sim咭位+1 SD 咭位。

引用:
原帖由 wingleung0406+ 於 2023-11-8 18:35 發表

想搵2sim+1sd咭都難🤦‍♂️
我都想搵一部3咭槽(2sim咭 +1sd咭位)的手機,中階機就夠(CPU用高通695 6GB RAM 128GB ROM)

引用:
原帖由 冼拿 於 2023-11-9 15:30 發表

我都想搵一部3咭槽(2sim咭 +1sd咭位)的手機,中階機就夠(CPU用高通695 6GB RAM 128GB ROM)
我依加用緊A71感覺夠用,但已經有少問題出現要準備換機,但真係好難搵一部真3咭機!🤦‍♂️

三星 A 系列的機, 咪有 3 個卡槽

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 zurefin 於 2023-11-8 11:56 發表

因為用得3sim卡, 有一部份人係用兩三部機. 
真係想一機又同時3sim卡, 似需求似不大. 

3sim卡要3組通訊晶片, 成本高少少, 用電量也多少少. 
商家應該經過考慮, 不出3sim卡嘈.

引用:
原帖由 zurefin 於 2023-11-8 11:56 發表

Simply, there is no market for 3 sim slots phone.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]