• 瀏覽: 7,538
  • 回覆: 29
本主題由 吊高正傲老帽hi 於 2024-2-17 06:24 使用 提升卡
引用:
原帖由 TONYWING1977 於 2023-11-15 19:12 發表

咁公平啲一句,盲點、網速慢,中移動一定會有,但不是只針對中移動不針對其他台,下年滿約用csl 或者3台,到時會唔會沒有盲點呢?

不過山莊都好落力找出盲點
咁公平啲一句, 每個台都總有盲點, 唔會做到100% 覆蓋, 不過自己用緊CSL 平時去開既地方都收得幾好

引用:
原帖由 wahdee1997 於 2023-11-15 20:48 發表

咁公平啲一句, 每個台都總有盲點, 唔會做到100% 覆蓋, 不過自己用緊CSL 平時去開既地方都收得幾好
算把啦,Csl吹到覆蓋點好都無用
一落地鐵站就見真章即load空氣啦

引用:
原帖由 TONYWING1977 於 2023-11-15 19:12 發表

咁公平啲一句,盲點、網速慢,中移動一定會有,但不是只針對中移動不針對其他台,下年滿約用csl 或者3台,到時會唔會沒有盲點呢?

不過山莊都好落力找出盲點
有人不停搵優點,也有人不停搵缺點,所以繼續沒完沒了的爭拗。

引用:
原帖由 wahdee1997 於 2023-11-15 20:48 發表

我就反而覺得沒有一個值得比貴少少,強行接受屋企收得差的理由去用返CSL。

引用:
原帖由 柯爾頓 於 2023-11-16 16:56 發表

算把啦,Csl吹到覆蓋點好都無用
一落地鐵站就見真章即load空氣啦
一落地鐵站我用CSL 咪一樣照上網, 唔好吹到地鐵站永遠得一間收當, 你當其他用緊另外三個台既人死架咩

CSL地鐵都好過數記啦,數記收得特別差同慢又慢過人,都唔到。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]