• 瀏覽: 7,560
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
各位C兄!細路有部P30PRO都有4年機,開始覺得電用得好快,同部電話有信息話電池需減,其他都冇問題!
早果排上過去香港華為維條換電,最後C父得出黎結果話,我低板有問題,換電都係一樣!
之前睇過YouTube 見大陸華為可以幫舊電話換電,大家覺得應唔應該上去試一試!
定係買過站新電話?我見到magic 5Pro同我用呢部P30pro好似!
當然可以換電都想換電先,因為唔想Seat過架機啲Apps同雖然咁耐機,打機睇片都好順!
古唔到打。亡Hung。都好快同順,真心唔想換機!
比啲意見細老我!
感激萬分!!

我琴日上華為同部p30換左電,唔會話變翻新機一樣,不過電真係冇去咁快,部機冇穿冇爛又可以用多兩年
c兄可以照換左電睇吓有冇改善,冇咪換機,蝕都係二百幾,月尾上去仲可以免檢查費

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 2023-11-21 08:14 發表

我琴日上華為同部p30換左電,唔會話變翻新機一樣,不過電真係冇去咁快,部機冇穿冇爛又可以用多兩年
c兄可以照換左電睇吓有冇改善,冇咪換機,蝕都係二百幾,月尾上去仲可以免檢查費
C兄!想問一問,你係香港換電定係大陸華為換電?

引用:
原帖由 ATA0075 於 2023-11-21 08:22 發表

C兄!想問一問,你係香港換電定係大陸華為換電?
香港旺角

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 2023-11-21 08:29 發表

香港旺角
收到,謝謝!!

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 21/11/2023 08:14 發表

是否即場換電!要換幾耐、等幾耐

引用:
原帖由 sing2046 於 2023-11-22 18:41 發表

是否即場換電!要換幾耐、等幾耐
兩個鐘

引用:
原帖由 ATA0075 於 2023-11-20 12:45 發表

各位C兄!細路有部P30PRO都有4年機,開始覺得電用得好快,同部電話有信息話電池需減,其他都冇問題!
早果排上過去香港華為維條換電,最後C父得出黎結果話,我低板有問題,換電都係一樣!
之前睇過YouTube 見大陸華為可以幫舊電話換電,大家覺得應唔應該上去試一試!
定係買過站新電話?我見到magic 5Pro同我用呢部P30pro好似!
當然可以換電都想換電先,因為唔想Seat過架機啲Apps同 ...
可考慮換Honor X9B, $2600, 有Google, 功能基本上齊晒,今個月買仲送隻錶

引用:
原帖由 BNOer好折墮 於 2023-11-23 10:15 發表

可考慮換Honor X9B, $2600, 有Google, 功能基本上齊晒,今個月買仲送隻錶
結果我都係訂左magic5 Pro
你講果部都好好,不過想買部好過P30PRO

引用:
原帖由 ATA0075 於 2023-11-23 10:19 發表

結果我都係訂左magic5 Pro
你講果部都好好,不過想買部好過P30PRO
貴成倍喎,
畀得6千幾,
我會揀 Mate 60 Pro

引用:
原帖由 BNOer好折墮 於 2023-11-23 10:24 發表

貴成倍喎,
畀得6千幾,
我會揀 Mate 60 Pro
我都想,不過冇Google

引用:
原帖由 ATA0075 於 2023-11-23 10:26 發表

我都想,不過冇Google
Mate 60 Pro 可以裝Google喇

https://www.youtube.com/watch?v=phitFuk5Zr4

又好似幾好咁

雖然遲左幾日,其實建議大家在考慮換電或耐不耐。看看電池健康,如果仍然在80%以上,可以不換住。呢個功能真係好好,唔知其他安卓或iphone有沒有呢?

引用:
原帖由 VegetaSuper 於 2023-11-24 09:01 發表

雖然遲左幾日,其實建議大家在考慮換電或耐不耐。看看電池健康,如果仍然在80%以上,可以不換住。呢個功能真係好好,唔知其他安卓或iphone有沒有呢?
明白!謝謝

主題標籤 #huawei #華為
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]