• 瀏覽: 24,286
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
垃圾iphone,backup 嗰幾十gb野,幾個鐘頭都未backup完,皮幾野買部電子垃圾,痴撚線

引用:
原帖由 平靜消毒的筆芯 於 2023-11-21 23:45 發表

垃圾iphone,backup 嗰幾十gb野,幾個鐘頭都未backup完,皮幾野買部電子垃圾,痴撚線
最好去CS睇下

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2023-11-22 11:27 發表

最好去CS睇下
新機都要去CS?之前用iphone 11係咁,而家新買iphone 15 pro max都係咁,電腦都已經換埋新,我諗根本就係iphone 或者iTunes 垃圾

引用:
原帖由 平靜消毒的筆芯 於 2023-11-22 17:26 發表

新機都要去CS?之前用iphone 11係咁,而家新買iphone 15 pro max都係咁,電腦都已經換埋新,我諗根本就係iphone 或者iTunes 垃圾
我之前都試過iCloud back up 唔到,去到CS 果啲人叫我打去hotline 問(等咗一分鐘),我打咗去,果邊都解決唔到我問題!正垃圾🤬🤬🤬

ANDR直接拉出拉入,簡單快捷5分鐘完成,IPHONE咁麻煩架咩

Itunes 係拖慢成部電腦,back up好慢,慢到hand機咁

引用:
原帖由 平靜消毒的筆芯 於 2023-11-21 23:45 發表

我啱啱先將華為clone去Honor,20分鐘攪掂!

你揀加密 backup就唔好瓜瓜叫

引用:
原帖由 平靜消毒的筆芯 於 2023-11-22 17:26 發表

佢係局你買iCloud月費,等你部機平時鬧置又用wifi嘅時候會自動backup

引用:
原帖由 joelslash 於 2023-11-23 16:20 發表

你揀加密 backup就唔好瓜瓜叫
我理9得佢加唔加密,總之我次次經iTunes backup iPhone 落電腦,次次都要幾個鐘,甚至通宵先backup完,一部成皮野買返黎嘅高科技電子產品,居然可以咁垃圾?真係貼錢買難受!

引用:
原帖由 touya08 於 2023-11-24 04:45 發表

佢係局你買iCloud月費,等你部機平時鬧置又用wifi嘅時候會自動backup
所以話apple正仆街係無講錯,apple iphone都已經咁多代都仲係咁垃圾,忍夠佢!

垃圾你又買?

引用:
原帖由 平靜消毒的筆芯 於 2023-11-24 08:20 發表

我理9得佢加唔加密,總之我次次經iTunes backup iPhone 落電腦,次次都要幾個鐘,甚至通宵先backup完,一部成皮野買返黎嘅高科技電子產品,居然可以咁垃圾?真係貼錢買難受!
去CS投訴

我洗晒啲相就好快

引用:
原帖由 touya08 於 2023-11-24 04:45 發表

與其長期畀蘋果呃錢,
不如自己買隻NAS好過啦!
屋企人又用得!

主題標籤 #iphone
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]