• 瀏覽: 3,288
  • 回覆: 14
感覺CSL 呢2年好多位都收得好左, 太古坊二座個面明顯改善左,
去食壽司郎人多都收到, 最近去鰂魚涌間周月食, 以前坐得入會收唔到, 依家都已經收到

自己都係用CSL, 返工, 行街, 好多地方都收得唔錯, 就算去到室內都係

引用:
原帖由 luvsweetcorn 於 2023-11-23 11:38 發表

感覺CSL 呢2年好多位都收得好左, 太古坊二座個面明顯改善左,
去食壽司郎人多都收到, 最近去鰂魚涌間周月食, 以前坐得入會收唔到, 依家都已經收到
請問你的意思是說CSL 4G或是5G網路改善咗🤔

引用:
原帖由 冬寒自我的水果 於 2023-11-24 08:48 發表

請問你的意思是說CSL 4G或是5G網路改善咗🤔
我收緊4G係明顯覺得收得好左

csl明顯收的好過以前

引用:
原帖由 luvsweetcorn 於 2023-11-23 11:38 發表

可惜csl地鐵沿線都仲未改善仲係收得差
特別係繁忙人多時間就會load空氣

我就反而覺得CSL改善的速度,只係剛剛應付到客量的需要。講得白啲係無改善也無變得更差,整體確實比之前差咗。

唔太覺好左,依然會用到人CLS

引用:
原帖由 Aubrey 於 2023-11-24 15:51 發表

可惜csl地鐵沿線都仲未改善仲係收得差
特別係繁忙人多時間就會load空氣
我用SMARTONE 唔止地鐵沿線比以前收得差左, 繁忙人多時間就會load空氣
平時去食肆想上網點野, 好多時坐入D都上唔到網, 行超市又係

死位間間都有, C記肯改善咪算好
好過呢度有D人吹某台度度都收到, 港鐵永不斷線, 結果一用就知出曬事

引用:
原帖由 貓奴仔 於 2023-11-24 23:41 發表

我用SMARTONE 唔止地鐵沿線比以前收得差左, 繁忙人多時間就會load空氣
平時去食肆想上網點野, 好多時坐入D都上唔到網, 行超市又係
咁講就唔岩....
數碼通地鐵沿線就算人少都會load空氣

改善得就証明佢有做改善工程, 有時做左野唔駛下下都要上報去唱好, 用家都自然知道

引用:
原帖由 kkw64 於 2023-11-25 21:11 發表

咁講就唔岩....
數碼通地鐵沿線就算人少都會load空氣
數碼通不嬲地鐵都收得好好啵, 你係咪用錯左3台做test

引用:
原帖由 SCAV係狗 於 2023-11-26 01:16 發表

數碼通不嬲地鐵都收得好好啵, 你係咪用錯左3台做test
數碼通不嬲地鐵都收得好差啵,點樣好好。。。

我都覺得C網絡喺各區覆蓋有明顯進步,尤其室內同埋元朗區。

主題標籤 #csl
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]