• 瀏覽: 10,920
  • 回覆: 40
  • 追帖: 3
而家用緊電訊數碼,好似差左好多
見 club sim 58 蚊有 20 GB ,好唔好接收?係咪要每個月增值?
多謝指教 🙏

引用:
原帖由 泡龍 於 2023-11-26 15:10 發表

見 club sim 58 蚊有 20 GB ,好唔好接收?係咪要每個月增值?
多謝指教 🙏
CLUB  SIM 簡直平,靚,正。CSL網絡,以後每個月去7-11增值只係35蚊,超超抵玩!

可唔可以即時做埋 MNP

引用:
原帖由 泡龍 於 26-11-2023 19:01 發表

可唔可以即時做埋 MNP
喺7-11買ClubSIM,然後開卡及喺app做MNP,預大約10日後可以轉台的了。

引用:
原帖由 U-Transit 於 2023-11-26 19:11 發表

喺7-11買ClubSIM,然後開卡及喺app做MNP,預大約10日後可以轉台的了。
明白

同埋網上買卡係咪無 7-11 個優惠 ?

引用:
原帖由 泡龍 於 26-11-2023 19:41 發表

同埋網上買卡係咪無 7-11 個優惠 ?
第一次無,之後續月費時一樣可以有相同優惠。

引用:
原帖由 U-Transit 於 2023-11-26 20:26 發表

第一次無,之後續月費時一樣可以有相同優惠。
即係去 7 仔買增值劵就會有
明白了 🙏

引用:
原帖由 jchan777 於 2023-11-26 15:36 發表

CLUB  SIM 簡直平,靚,正。CSL網絡,以後每個月去7-11增值只係35蚊,超超抵玩!
非常同意

引用:
原帖由 泡龍 於 26-11-2023 20:56 發表

即係去 7 仔買增值劵就會有
明白了 🙏
拎住以下連結入面嘅條碼去櫃位買增值券就得。
https://www.7-eleven.com.hk/zh/7-eleven-club-sim
不過預咗啲店員唔熟要搞一大輪先出到😂😂

之前都用過大約四至五個月,次次買都係唔太順利的。依家轉用Hemat,仲平啲添,就無再用ClubSIM本地plan了。

引用:
原帖由 U-Transit 於 2023-11-27 07:46 發表

https://www.7-eleven.com.hk/zh/7-eleven-club-sim

之前都用過大約四至五個月,次次買都係唔太順利的。依家轉用Hemat,仲平啲添,就無再用ClubSIM本地plan了。
收到

引用:
原帖由 U-Transit 於 2023-11-27 07:46 發表

師兄,Hemat點平法?

引用:
原帖由 jchan777 於 27-11-2023 13:04 發表

師兄,Hemat點平法?
$100有3個月任用數據+2000分鐘通話。

引用:
原帖由 泡龍 於 2023-11-26 15:10 發表

多謝指教 🙏
Club sim係用csl網絡,所以地鐵沿線接收會差少少

引用:
原帖由 蘢蒿 於 2023-11-27 15:09 發表

Club sim係用csl網絡,所以地鐵沿線接收會差少少
我用CSL 地鐵沿線都收到, 上到網

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]