• 瀏覽: 5,222
  • 回覆: 10
以前我記得有NOTE , 而家好似冇左

引用:
原帖由 manhoman 於 2023-12-6 13:39 發表

以前我記得有NOTE , 而家好似冇左
買華為啦,而家三叔out 曬啦

引用:
原帖由 胡三刀 於 2023-12-6 15:07 發表

買華為啦,而家三叔out 曬啦
我有華為電話,但個芒都唔係好大

引用:
原帖由 manhoman 於 2023-12-6 15:08 發表

我有華為電話,但個芒都唔係好大
華為X5 Mon夠大

引用:
原帖由 胡三刀 於 2023-12-6 15:11 發表

華為X5 Mon夠大
摺機來,仲要萬幾

S23 Ultra 同 Fold 5都過萬

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2023-12-6 19:21 發表

S23 Ultra 同 Fold 5都過萬
係舖頭睇到S23 Ultra 呢部7千幾蚊

Tab s9  ultra... 十幾吋

手機 舊16:9 個對角吋數細,但 面積大

三星 TAB A9 lte  8.7英寸屏幕

A90 6.7吋

三星S24 Ultra  6.8吋

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2023-12-6 19:25 發表

Tab s9  ultra... 十幾吋
手機 舊16:9 個對角吋數細,但 面積大

三星 TAB A9 lte  8.7英寸屏幕

A90 6.7吋

三星S24 Ultra  6.8吋
計埋速度個d係S23 Ultra最好??

摺機感覺唔穩陣

>>> 計埋速度個d係S23 Ultra最好??

你覺得係咪係.... 不過使用一年 S22 ultra 二手價跌了一半, 還有兩個月就 S24

賣7千仍貴 M34 幾倍

S系 貴一來芯片快, 今代又慳電. DEX mode 駁電視 正常好少用 

要大又平
印象 wifi 版 tab A7 lite 一千有找
8.7寸

tab s9 FE 5G $4388 10.9寸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]